Pribor, oprema i površine koje dolaze u kontakt sa hranom kao i prostori u kojima se hrana priprema moraju se održavati u čistom stanju. To podrazumeva redovito čišćenje, pranje i dezinfekciju.

čišćenje ugostiteljskih objekata

U oblasti ugostiteljstva, nudimo Vam sledeće usluge:

– čišćenje hotela, hostela i motela
– čišćenje restorana
– čišćenje kafića

Čišćenje ugostiteljskih objekata najbolje je poveriti stručnjacima, koji se profesionalno bave čišćenjem i održavanjem različitih vrsta objekata. Ovo je najlakši način da Vaš ugostiteljski objekat bude savršeno čist, a da, pritom, gosti ne budu ometani ni u jednom trenutku.

Odrzavanje higijene izuzetno je bitno za svaku delatnost, a za Vašu, ugostiteljsku, od presudne važnosti.

Nemojte higijenu prepuštati slučaju, već profesionalcima! Naš tim zna kako da organizuje dnevno, nedeljno ili mesečno čišćenje, koja sredstva za šta da koriste, kako da obave besprekornu dezinfekciju…

Kao vlasnik ili menadžer ugostiteljskog objekta, morate znati da sa higijenom nema kompromisa: samo vrhunska čistoća Vašeg ugostiteljskog objekta doneće Vam stalne goste i pozitivnu preporuku! Zato ne rizikujte!

Jedan od preduslova a koji ima za svrhu očuvanje zdravstvene ispravnosti hrane je održavanje čistoće. Nečistoća pogoduje rastu i razmnožavanju mikroorganizama od kojih mnogi mogu biti uzročnici zaraznih bolesti. Pravilnim održavanjem čistoće smanjujemo broj mikroorganizama na prihvatljivu razinu. Pribor, oprema i površine koje dolaze u kontakt sa hranom kao i prostori u kojima se hrana priprema moraju se održavati u čistom stanju.To podrazumijeva redovno čišćenje, pranje i dezinfekciju. Sva sredstva koja koriste su medicinski odobrena i ne oštećuju površine.

čišćenje ugostiteljskih objekata